Iemand vroeg in onze telegramgroep naar een voorbeeld van een compensatie nota en ik gaf hem onderstaande. Hij reageerde daarop met: “Blijkbaar zetten we daar best “Schadeclaim” op ipv “Factuur”.   Wat verder schreef ie: “we moeten blijven zand in de raderen strooien, maar soms is het toch wel om moedeloos van te worden“.

FEEDBACK ISABELLE

Als je focust op de raderen dan zullen ze je verpletteren, want dat waarop je focust is dat wat je sterker maakt. Wat wil je: vrij zijn of zand in de raderen?

Schadeclaim: Wel alles hangt af van wat je concreet wil en waarom, maar we komen in de problemen door claimgedrag, want dat is ook wat we niet correct vinden aan de huidige bestuursvorm: het gezag dat ze over ons claimen.

Daarom laat zelf elke vorm van claimen los, compensatie is rechtzetting en geen claim = totaal andere energie dus totaal ander resultaat mogelijk.

Maar het gaat over zoveel meer dan die boete of het knotsgek systeem. Ik ben er zelf ook ingevlogen in jan 2020 vanuit pure weerstand: “wat denken die idioten wel, waar zijn ze in godsnaam mee bezig” en gretig de complottheorie omarmde.
Gaandeweg werd ik rustiger, want ik wou het echt begrijpen, keek ik echt naar wat er speelde, waarom dit fenomeen zich kon voordoen. Zo keerde ik naar binnen voor antwoorden, waarom ervaarde IK het zo, en zo sijpelde langzamerhand het IN_ZICHT bij mij binnen en met dat inzicht ook recent een ontzettende liefde en een gevoel van broederschap voor allen die nog aan het worstelen zijn in de uiterlijke wereld , die aan het verzuipen zijn of in steen aan het veranderen zijn.

We zijn op weg naar een totale persoonlijke wereld die op onpersoonlijke wijze handelt. Voor wie de symboliek begrijpt: de persoonlijke mens en zijn spiegelbeeld de rechtspersoonlijkheden, zijn geen mens meer, maar een schim van de ware zelf en daarom niet meer in staat tot enig teken van verbinding, empathie/broederschap = versteende harten.
En als het leven er echt uit is, als de mens volledig van steen is, barst ie en vergaat ie weer tot stof. Dus door het systeem zo onmenselijk mogelijk te maken zal de ene mens naar binnen keren en zichzelf vrij maken en zal de andere mens vernietigd worden “tot stof vergaan”.

En dat is wat ik aanleer in onze opleiding mod 2_3 waarin ik dagelijks train & bekrachtig. In ons groepje gaat elk lid bewust haar eigen acties aan vanuit de klemtoon op innerlijke groei, ipv uit weerstand en het onzinnig idee van “recht op verzet”.je vind je autonomie niet door verzet of door het buiten jezelf af te dwingen, maar door erkenning ervan.  Als je vrij wil zijn,  dien je op een bepaalde manier je claim op recht los te laten, want het gaat puur over de erkenning van je essentie. Anders blijf je vasthangen in je claim en kan je weer niet vrij zijn. Als je vrij wil zijn is het cruciaal dat je bereidt bent jezelf vrij te maken van elke vorm van verzet. Leer op te staan en stand te houden vanuit liefde voor de essentie van de mens maw vanuit de liefde voor het geestelijke wezen want daarin ligt de OPLOSSING.

We zijn veel meer dan maar een lichaam, we zijn geen ding dat moeten bestuurd worden, maar we zullen bestuurd worden totdat we het stuur weer in handen geven van de enige macht: het geestelijk wezen IN ons. Een voor jullie mss beter bekende uitspraak: de ware koning weer op de op troon zetten. Maar die troon bevind zich IN je en niet BUITEN jezelf.

In mod 1 leer je dat het CRUCIAAL is het vanuit welke intentie je actie onderneemt: indien vanuit verzet/weerstand dan krijg je dat gewoon x3 terug en dat is wss niet wat je be-oogd. Ten tweede: wat is je focus/verwachting want die bepaald dan weer je ervaring.

De juiste intentie en focus vergroot je kracht en moed en brengt een diepe dankbaarheid. dus als jij frustratie ervaart zit je nog op de verkeerde frequentie, zit je op de frequentie van de eigen geschapen hel ipv in de hemel. Je zou kunnen zeggen dat wij met onze training ons bootje in het oog van de woeste storm brengen, wat natuurlijke de nodige zelfdiscipline en inzet vraagt want alles is inside job.

Dus zorg dat je het juist aanpak want het vizier van het openbaar bestuur staat op scherp naar alle mensen die vanuit verzet optreden. Handel in de geest van broederschap als je jezelf manifesteert. De vijand zit IN jou, de verdeeldheid zit IN jou, het gebrek aan gezag leeft IN jou. Als je het kan oppikken kan je echt in liefde kijken naar de ongelooflijke gestoordheid en verstoordheid die zich nu manifesteert en begrijpen waarom die verknipte weg een perfecte weg is om de mensen die er klaar voor zijn tot IN-KEER te brengen.

Het leven is pure spiritualiteit, als je het bekijkt vanuit het materiele veld (de hel) zal je het nooit begrijpen, moedeloos en teneergeslagen eindigen. Bekijk je het vanuit de geest (de hemel) dan vallen de schellen je van de ogen.

Mijn advies: hou vol met volhouden dan vind je de weg naar binnen, maar de ingang vind je enkel via de juiste intentie. En als iets niet werkt, pak het dan anders aan, stuur op tijd bij.

Een beetje weer meer wetende groet, isabelle