Voortrekker  van deze nieuwe beweging

                            healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut, bemiddelaar   www.zichtbaar.be

             isabelle: lambrecht  1969

 

Geboren met de navelstreng rond de nek en een minuut zonder zuurstof. Tja de trend was gezet, dit ging een leven vol uitdagingen worden.

 Ik denk dat mijn eerste kreet/ademteug was: WAAROM

Het waarom van alles wat is, is al mijn hele leven mijn drijfveer. Hsp tot in de toppen van mijn tenen, met zon in vissen (de wereld willen redden) en ascendant in tweeling (grote nieuwsgierigheid in alle mogelijke onderwerpen) en gepeperd met een  mars in het teken schorpioen, doet mij altijd de onderste steen omdraaien op een no nonsense wijze en recht voor de raap. 

AL van kindsbeen af is er grote honger & nieuwsgierigheid naar hoe het leven juist in elkaar zit, psychologie, numerologie, astrologie, gezondheid, filosofie, wijsbegeerte, kwantumfysica, alles wat ik maar te pakken kan krijgen zodat ik inzicht krijg in alle wetmatigheden van het leven. 

De school vond ik een hel. De dogma’s, de engheid en kortzichtigheid vond ik er verstikkend. Als autodidact ging ik op mijn 19de al heel snel mijn eigen weg ipv me verder te laten misvormen op de hogescholen en universiteiten van de deepstate.

Authentiek zijn vind ik belangrijker dan perfectie of professionalisme. Daarom zal je zeker ook schrijffouten vinden in al mijn artikels en waarom ik dat ok vind lees je hier

Leven vanuit het geweten en de waarheid, vind ik veel belangrijker dan de lieve vrede te bewaren of mijn eigen comfort. Onzin, onrecht, leugen(tjs voor bestwil), manipulatie of menselijke autoriteit boven mij, daar heb ik een gloeiende hekel aan. Dat zal wel de reden zijn waarom ik al mijn hele leven opkom voor de verdrukten en underdogs.

Eigenzinnig en zelfbewust

Mijn eigen kijk op het leven,  riep groot ongenoegen op in mijn omgeving.

  • Waarom moest ik altijd zo moeilijk doen,
  • waarom kon ik niet gewoon volgzaam zijn
  • waarom was alles zo duidelijk zwart wit voor mij
  • wie dacht ik wel dat ik was  met mijn hoogstaande principes? Ik vraag gewoon eerlijkheid.
  • Mijn geloof in een hogere orde en betere wereld wordt door mijn vader vertaalt als: met mijn hoofd in de wolken lopen

Het enige wat ik kan doen is mijn naam eer aan doen: isabelle betekent God heeft gezworen, God is mijn eed. 

Ik probeer dus op alle mogelijke manieren eer aan GOD te betonen. Tot aan mijn 40ste heb ik hoofdzakelijk vanuit mijn persoonlijke agenda geleefd, gelukkig kon ik de omslag maken en is het leven zoveel magischer nu ik de goddelijke agenda probeer gestalte te geven.