dr. Ryke Geerd Hamer heeft de biologische wetmatigheden ontdekt en wetenschappelijk vastgelegd.

Over zijn biologische ontdekking kan je hier meer lezen

Als de auteur van de melodie en de tekst van het lied “My Student Girl”, wil ik al mijn patiënten deze magische melodie aanbieden en elke wijziging van het origineel verbieden, die ik als heilig en genezend beschouw, evenals commerciële exploitatie op welke manier dan ook . “My Student Girl” is alleen voor persoonlijk gebruik.  

dr medisch Ryke Geerd Hamer

 

My Student Girl is een liefdesliedje dat ik in 1976 voor mijn vrouw Sigrid schreef voor ons 20-jarig jubileum van liefde. Een liefde die begon in 1956 toen we allebei geneeskundestudenten waren in Tübingen.

Dit lied lag dertig jaar in een diepe slaap, van 1976 tot 2006, totdat de Italiaanse pianiste prof. Giovanna Conti  mij als patiënt kwam opzoeken. Nadat ze mijn boeken had gelezen, begon ze klassieke muziek te onderzoeken vanuit het oogpunt van de Germaanse geneeskunde® en ontdekte dat alle klassieke werken waren gestructureerd volgens de tweefasenwet van de 2e biologische natuurwet, die ik in 1981 ontdekte .

De bijzondere muzikale structuur in twee fasen (met de epicrisis in het midden van de pcl-fase) toonde duidelijk aan dat de klassieke auteurs instinctief hun eigen biologische conflicten uitdrukten door hun composities nadat ze deze hadden opgelost. Dit betekent dat ze hun eigen speciale biologische programma’s tot uitdrukking brachten door middel van geluiden en muzieknoten in plaats van ze onder woorden te brengen.

Nadat ze haar had gevraagd mijn liedje te analyseren, was het een aangename verrassing voor mij toen ze me tijdens haar laatste bezoek liet zien dat mijn liedje niet alleen gebaseerd is op de 2e biologische wet van de natuur , maar zelfs, dankzij zijn helderheid, eenvoud en perfectie tweefasige structuur, kan worden beschouwd als het prototype van alle klassieke composities van onze grote oude meesters.

Het werd me meteen duidelijk dat ook ik intuïtief mijn eigen biologische conflict had opgeschreven , mijn eigen biologische speciale programma van de bronchiën (territoriaal angstconflict).

Zoals ik later begreep, was de eenvoud die My Student Girl tot het prototype of archetype van alle Archaic Melodies ®  maakte het resultaat van een buitengewone omstandigheid: zowel muziek als teksten zijn van dezelfde auteur en beschrijven hetzelfde biologische conflict, mijn eigen SBS®.

Ik heb alle muziekwerken Archaïsche melodieën ®  genoemd die zijn gemaakt door grote klassieke componisten en waarvan de structuren intuïtief altijd precies het verloop volgen van elke SBS ® , die van toepassing is op mensen, dieren en planten in de natuur, d.w.z .:

DHS , ca-fase, CL, pcl-fase A, epi-crisis, pcl-fase B.

Onze grote klassieke componisten hebben ongetwijfeld hun eigen biologische conflicten verteld , zelfs als we de inhoud van de conflicten niet kennen, omdat we alleen hun muziek kennen, maar geen teksten die door de componisten zijn geschreven.

Door de publicatie van mijn boek “ The Archaic Melodies ® ” in 2012 ontdekte ik de helende kracht van mijn lied, die ik al vermoedde.

Mijn studente is de eenvoudigste Archaic Melody ® . Hun magische effect is hierop gebaseerd, omdat we dit magische effect niet zien in de tweefasencomposities van de grote meesters.

Toen realiseerde ik me dat de menselijke stem absoluut noodzakelijk is voor het magische effect. Dit bracht me op zijn beurt tot de veronderstelling dat onze voorouders, de Duitsers, het  magische lied van de god Wodan al millennia kenden, dat dezelfde melodie moet hebben gehad als mijn kleine liefdesliedje,  mijn studentenmeisje.

Hieruit komt nu iets onvoorstelbaars voort: door de combinatie van het  magische lied van de god Wodan samen met de melodie van  mijn studentemeisje  , ontstaat het unieke therapeutische effect voor onze patiënten, waardoor het kleine liefdeslied de naam kreeg: “De grootste therapeutische ontdekking in de menselijke geschiedenis”.

Ik zie dat als een goddelijk geschenk en ben er toch heel trots op.

De systematische verkenning van My Student Girl is een vak apart: wat kan My Student Girl doen in welke SBS , afhankelijk van de drie kiemlagen ? Ik noemde de verschillende mogelijkheden  magische vermogens. We moeten aannemen dat wanneer een familielid, zoals een kind, ziek was, onze voorouders rond het bed van de patiënt zaten en het magische lied van de god Wodan zongen. Zo’n magisch lied bestond in geen enkele andere religie, alleen in de Germaanse. Blijkbaar had dit magische lied een enorm magisch effect, niet alleen op zieke mensen, maar ook op zieke dieren. Door het prototype of archetype van de melodie gecombineerd met de menselijke stem het kleine liefdesliedje My Student Girl nam  de  vaardigheden over van het oude magische lied van de god Wodan  . Fantastisch!

Nadat ik het ongekende effect van de  originele versie  van Meines Studentenmädchen op honderden patiëntengevallen heb kunnen bevestigen, wil ik nu dit lied, dat een waar geschenk van de goden aan de mensheid blijkt te zijn, beschikbaar stellen aan mijn patiënten .

Het is absoluut noodzakelijk om Germanic Healing® te kennen om de prachtige effecten van de archaïsche melodie te begrijpen en om de symptomen die het luisteren naar het lied kan veroorzaken niet verkeerd te interpreteren. Daarom was het mijn zorg om in een  brief  (11.3.13) aan mijn patiënten, die u hieronder kunt lezen, een vroege samenvatting te geven van de resultaten van mijn onderzoek, die u in detail kunt vinden in de 2e editie van het boek ” Mijn Student Girl ” (2015, 736 pagina’s). Vooralsnog zijn deze verklaringen echter alleen in het Duits te lezen.

De vier magische vaardigheden van het spreukenlied My Student Girl

 • De  1e magische kracht : het verbreekt de betovering van alle paniek, dwz het kalmeert de patiënt, hoewel het de biologische conflictactiviteit van de SBS (zoals carcinostase tijdens de zwangerschap) niet opheft. Het schort de paniek op voor de duur van het luisteren van Mijn studente.
 • De  2e magische vaardigheid : tijdens het luisteren voorkomt het dat herhalingen van conflicten onze ziel raken. Het optimaliseert het biologische verloop van alle SBS. 
  Er is één uitzondering: dit zijn optische of visuele recidieven. Mijn studente kan deze niet voorkomen, maar ze kan ze wel weer naar beneden transformeren als ze corticaal van aard zijn (zie 4. Magische vaardigheid).
 • De  derde magische vaardigheid : het stopt actieve kanker zonder het op te lossen – de ONTBREKENDE LINK. 
  Dit gebeurt zonder de biologische conflictactiviteit van de SBS af te schaffen, maar stopt de groei van de kankerachtige carcinostase tijdens de zwangerschap. 
  Ik zeg niet dat My Student Girl kanker zal “verdwijnen”, maar het zal het stoppen! Er is geen verdere vergroting van de tumor tijdens het luisteren naar mijn studente meisje, op voorwaarde dat de opt. spoor is weg.
  Het stopt ook de verdere toename van osteolyse, necrose en zweren.
 • De  4e magische vaardigheid :
  het transformeert alle actieve corticale en andere territoriale conflicten. Ook worden de gebiedspsychoses tijdens het luisteren naar “constellatie” getransformeerd (wij noemen dit de “kleine oplossingen”). Daardoor voelen patiënten zich niet meer paranoïde, want ook 95% van de zogenaamde “normale mensen” bevindt zich tegenwoordig in opstelling.

 

Terugkerende dagconflicten en herhalingen van nachtconflicten

Als men ’s nachts naar Mein Studentenmädchen luistert (met een eindeloze lus), komen er ’s nachts geen conflictrecidieven (in dromen) meer onze ziel binnen, maar kunnen ze overdag doorgaan (=dagconflictrecidives). Patiënten die het zekere voor het onzekere willen nemen, horen het continu of “de klok rond”.

 

Mijn studentenmeisje in andere talen

De melodie van mijn studentemeisje lijkt heel oud te klinken: Het magische lied van onze god Wodan.

Deze archaïsche melodie is het archetype van alle tweefasige melodieën. Toch heeft alleen dit ene nummer het magische effect.

We weten niet of Mein Studentenmädchen vertaald in een andere taal de kenmerken zou behouden die het oorspronkelijk in het Duits zong, maar we weten wel dat het lied hetzelfde positieve effect heeft op mensen die andere talen spreken, zelfs dieren en planten . Daarom is er absoluut geen reden om dit magische lied, dat miljoenen mensen over de hele wereld hebben gehoord, te veranderen. Het is een heilige melodie. Ik beschouw My Student Girl als de grootste therapeutische ontdekking in de menselijke geschiedenis.

Het is verbazingwekkend wat dit kleine nummer praktisch kan bereiken.

Het zet de conventionele geneeskunde op zijn kop, want wie had kunnen denken dat zelfs paranoïde schizofrenie (corticale) zou kunnen worden genezen? Met My Student Girl is dit echter mogelijk: de twee corticale conflicten verminderen hun intensiteit dankzij de vierde magische vaardigheid, en zo kan de patiënt, met bijna geen  conflictmassa , ze veel gemakkelijker oplossen en uit zijn constellatie stappen.

Waarom worden patiënten mishandeld alsof ze proefkonijnen zijn, terwijl in het Duits de magische kracht van Meinem Studentenmädchen zulke duidelijke resultaten laat zien?